Bouwtekeningen voor uw verbouwing

U gaat verbouwen!

Wanneer u gaat verbouwen is de eerste reactie vaak: we bellen een aannemer. Dat snappen wij, maar vaak wordt er een belangrijke stap overgeslagen. Of u nu wel of geen vergunning nodig heeft, het is voor zowel de opdrachtgever als de aannemer prettig om met een bouwkundige tekening te werken.

Voor u als opdrachtgever is dit wenselijk, omdat u dan weet wat u mag verwachten. Een verbouwing kan een ingewikkeld proces zijn en het is fijn om goed voorbereid te werk te gaan. Met een bouwtekening kunt u uw wensen duidelijk maken richting de aannemer, maar ook tot de conclusie komen dat bepaalde idee├źn heel goed uitpakken of juist niet. Daarnaast heeft u een document, waarmee u bij meerdere aannemers een offerte kunt opvragen. Voor de aannemer is het daarentegen heel prettig om een tekening te ontvangen. Deze weet wat hij moet maken en kan een offerte maken die aansluit op uw wensen. Er zijn geen onduidelijkheden en de kans op meerwerk wordt verkleind.

Zo gaan wij te werk

Als eerste gaan wij graag met u in gesprek. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0346-275527 en we plannen vrijblijvend een gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is wat u van ons kunt verwachten:

  1. Wij starten met ons ontwerp nadat wij in een persoonlijk gesprek uw wensen hebben vernomen;
  2. U ontvangt van ons de bouwkundige tekeningen, inclusief een 3D ontwerp;
  3. Als het ontwerp naar wens is, zullen wij de tekeningen uitwerken tot technische tekeningen, zodat duidelijk is hoe de verbouwing uitgevoerd moet worden. Wij garanderen onze klanten dat de aannemer met onze tekeningen kan bouwen. Als dat niet zo is passen wij onze tekeningen kosteloos aan;
  4. Als de bouwkundige tekeningen gereed zijn zullen wij, indien gewenst, de constructieve tekeningen verzorgen. In deze fase werken wij de fundering, positie van de heipalen en eventuele staalconstructies uit. De aannemer weet hiermee wat hij moet maken en u weet zeker dat de verbouwing veilig wordt uitgevoerd;
  5. Mocht het noodzakelijk zijn, dan vragen wij een vergunning aan bij de betreffende gemeente. Voordat wij beginnen voeren wij een analyse uit om te achterhalen of een vergunning noodzakelijk is;
  6. Tenslotte kunnen wij u in contact brengen met diverse betrouwbare aannemers binnen ons netwerk en tijdens de realisatie de bouwbegeleiding voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom in contact met ons door te bellen naar telefoonnummer 0346-275527 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ons kantoor is gevestigd in Kockengen, tussen Utrecht en Amsterdam. Daar nodigen wij u van harte uit voor een kennismaking of we komen bij u op locatie langs om het project te bekijken.