Onderhoudsinspecties

Een inspectie op maat!

Door middel van een onderhoudsinspectie kunnen wij de technische staat van een gebouw bepalen. De onderhoudsinspectie wordt uitgevoerd door een visuele inspectie en verwerkt in een rapportage. Hiermee worden gebreken in beeld gebracht. Het uiteindelijke resultaat, een inspectierapport, is zeer uitgebreid. 

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij op locatie de inspectie uitvoeren, hebben wij onze voorbereiding al gedaan. Wij overleggen met de opdrachtgever wat er geïnspecteerd dient te worden en worden graag geïnformeerd over aanwezige informatie. Zoals een historie van het onderhoud, verbouwingen en aanwezige tekeningen. Tijdens de inspectie worden tekortkomingen, gebreken of verbetervoorstellen genoteerd. Vervolgens gaan wij op kantoor de inspectierapportage uitwerken.

Vaak voeren wij ook een aanvullende kostenraming uit of helpen wij met het vervolgtraject om achterstallig onderhoud te laten herstellen door bouwkundig aannemers. Kijk ook eens bij onze projectmanagement activiteiten, wellicht kunnen wij u ondersteunen tijdens de realisatie van uw project.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Kom in contact met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan