Calculator (junior/medior)

Vind jij het leuk om aan een grote diversiteit aan projecten te werken binnen een energieke club mensen? Kom eens op de koffie, wij van Rijking Bouwkundig advies maken graag kennis met je!

Ons bedrijf is actief binnen alle fasen van het bouwproces. Wij assisteren particulieren maar zijn ook actief binnen de zakelijke markt. Ongeacht onze taak, de insteek moet zijn dat het afgeleverde werk perfect is. Wij streven naar kwaliteit, dat is belangrijk voor ons.

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen zijn wij op zoek naar een calculator. Rijking Bouwkundig advies levert gedetailleerde werkbegrotingen en kostenramingen. Jij bent vanaf het eerste contact met de klant tot versturen van de definitieve begroting betrokken bij projecten. Alle facetten van het calculeren komen voor binnen ons bedrijf, en zullen dan ook tot je takenpakket behoren. Van het uitrekken van hoeveelheden, tot het aanvragen van onderaannemingsprijzen. Wanneer je van mening bent dat je nog onvoldoende ervaring hebt, dan maken wij toch graag kennis met je.

Omdat onze werkzaamheden zo divers zijn, kan het zijn dat er ook andere ondersteunende taken gevraagd worden. Ben je een calculator en wil je je kennis verbreden? Bijvoorbeeld op het vlak van bouwkundig tekenwerk of werkvoorbereiding? Dan is deze functie ideaal, wij leren je graag bij!

Bij Rijking zijn wij nuchtere aanpakkers, maar wel met een lach. De bouw is immers een prachtig vak! Ons takenpakket is breed en ons klantenbestand is groeiende. Om aan de vraag te voldoen zoeken wij een verantwoordelijk persoon die zijn of haar afspraken nakomt. Een specifiek opleidingsniveau is niet gewenst, belangrijk is wel dat je bouwkundig onderlegd bent, makkelijk in de omgang en goed bent in woord en geschrift.

De ervaring leert dat iemand met minimaal 5 jaar ervaring als calculator/werkvoorbereider en een afgeronde MBO-bouwkunde opleiding, goed zal passen binnen de functie. Mensen met een HBO-bouwkunde opleiding zijn ook van harte welkom!

Naast een goede sfeer hebben wij je genoeg te bieden. Het salaris is prima en wordt gebaseerd op ervaring en opleidingsniveau. Verder is onze koffie uitstekend, staan er voldoende beeldschermen op je vaste werkplek in Kockengen en is het mogelijk je werktijden flexibel in te delen. Het aantal uur per week is bespreekbaar, maar minimaal 24 uur per week.

Reageren kan door een e-mail te zenden voorzien van een schriftelijke motivatie en een CV t.a.v. Martin Zeldenrijk via info@rijking.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.