Over Rijking Bouwkundig advies

Rijking Bouwkundig advies is een kleinschalig bedrijf. Dat vinden we prettig werken. Hierdoor zijn wij flexibel, slagvaardig en communicatie gaat via korte lijnen. Het bedrijf is in 2018 opgericht door Martin Zeldenrijk, maar natuurlijk niet zonder eerst voldoende vlieguren gemaakt te hebben. De basis ligt in de aannemerij en vervolgens is er jarenlange ervaring opgedaan bij een gerenommeerd bouwmanagementbureau.

Rijking is een bouwkundig adviesbureau gevestigd in Kockengen (Utrecht), maar is werkzaam in heel Nederland. Het bedrijf is groeiende, inmiddels zijn er elke dag vier bouwkundigen werkzaam. Ons klantenbestand bestaat uit vastgoedbeheerders, bedrijven, particulieren, aannemers en onderwijsinstellingen. Wij houden van gebouwen en daar ligt ook het speerpunt.

Rijking Bouwkundig advies levert advies en ondersteuning tijdens het realiseren, onderhouden en beheren van gebouwen. Wij helpen tijdens de voorbereiding van projecten. Wij maken bouwkundige tekeningen en calculaties. Wij verzorgen bouwkundige inspecties en maken meerjarenonderhoudsplanningen voor allerlei vastgoed, en voeren het beheer hiervan uit voor diverse eigenaren.