MJOP Utrecht

Behoefte aan een MJOP voor uw vastgoed in Utrecht?

Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Utrecht. Ons kantoor ligt onder de rook van Utrecht en daardoor kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden. Wanneer u behoefte heeft aan MJOP in Utrecht, benader dan Rijking Bouwkundig advies.

Met een MJOP bent u voorbereid op alle onderhoudskosten die u kunt verwachten op korte en lange termijn. Wij maken in Utrecht MJOP ’s voor diverse Vereniging van Eigenaren. Over het algemeen stellen wij ons MJOP op voor een periode van 40 tot 50 jaar. Dit kan natuurlijk ook over een kortere periode. Met onze software kunnen wij een maatwerkoplossing bieden.

Voorbereid op de toekomst met een MJOP in Utrecht

Een overzichtelijk en duidelijk opgesteld MJOP is een waardevol document. VvE’s hebben veel belang bij een deskundig opgesteld MJOP. Het geeft inzicht in alle kosten die op korte of lange termijn verwacht kunnen worden.

De totstandkoming van een MJOP

Tijdens een eerste gesprek vragen wij naar de wensen van de opdrachtgever. Vervolgens onderzoeken wij welke documenten beschikbaar zijn en of er onderhoudscontracten aanwezig zijn. Vervolgens gaan wij een opname verrichten waarbij alle gebouwelementen worden opgenomen en voorzien worden van hoeveelheden en een waardeoordeel. Het eindresultaat is een schriftelijke rapportage met foto’s voorzien van een uitgebreide begroting.

Wij streven ernaar om een transparant en overzichtelijk MJOP op te stellen. Zo voorzien wij het rapport van foto’s van de aandachtspunten en gebreken die worden geconstateerd tijdens een inspectie.

En daarna?

Een MJOP is natuurlijk een waardevol document, maar er zullen ook activiteiten uit volgen. Wij kunnen ook een jaarlijkse uitsnede maken van het MJOP: een jaarplan. Eventueel kunnen hier nog andere activiteiten, renovaties aan toegevoegd kunnen worden.

Activiteiten die voortkomen uit een MJOP of jaarplan kunnen wij van het begin tot het eind organiseren. Kijk gerust eens bij Bouwmanagement en advies wat wij hierin kunnen betekenen.

Verder adviseren wij een MJOP elke vijf jaar te actualiseren. Waarom is een actualisatie noodzakelijk? Een gebouw is onderhevig aan verandering. Het kan zijn dat er een verbouwing heeft plaats gevonden. Een actueel MJOP is noodzakelijk om gefundeerde beleidskeuzen te maken.

Interesse MJOP Utrecht en omgeving

Heeft u interesse in een overzichtelijk en helder onderhoudsplan voor uw pand of VvE in Utrecht?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een MJOP, DMJOP of een actualisatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een overzichtelijk MJOP in Utrecht.