Vacature - Constructeur (senior)

Ben jij die gedreven enthousiasteling die graag zijn bouwkundige en constructieve kennis wil delen met anderen? Kom eens op de koffie, wij van Rijking maken graag kennis met je!

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau met negen werknemers en willen onze diensten uitbreiden met constructief advies. Daarvoor zoeken wij een kartrekker die samen met ons een constructieafdeling wil opzetten. In onze ogen, maar bewijs het ons als je het anders ziet, is een geschikte kandidaat iemand met minimaal acht jaar ervaring als senior constructeur. Hij of zij vindt het een uitdaging om een nieuwe afdeling binnen ons bedrijf op te zetten en uit te breiden. Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin leidinggevende en sociale competenties noodzakelijk zijn.

Onze opdrachtgevers zijn divers, evenals onze projecten. Wij ontwerpen en begeleiden renovaties voor particuliere klanten tot bedrijfshallen voor zakelijke klanten. Daarnaast werken wij voor landelijke leveranciers van zonenergie en controleren wij dakconstructies voor deze partijen.

Bij Rijking zijn wij nuchtere aanpakkers, maar wel met een lach. De bouw is immers een prachtig vak! Ons takenpakket is breed en ons klantenbestand is groeiende. Om aan de vraag te voldoen zoeken wij een verantwoordelijk persoon die zijn of haar afspraken nakomt. Onze nieuwe collega dient een afgeronde HBO-TU opleiding te hebben richting bouwkunde/constructie. Ook dient aangetoond te worden dat er ervaring is in het berekenen en tekenen van constructies in woning- en utiliteitsbouw. Verder is ervaring met hout, staal en betonconstructies een vereiste. Ook zal het voorkomen dat er op de werkvloer inspecties en overleggen plaats vinden.

Naast een goede sfeer hebben wij je genoeg te bieden. Het salaris is prima en wordt gebaseerd op ervaring en opleidingsniveau. Verder is onze koffie uitstekend, staan er voldoende beeldschermen op je vaste werkplek in Kockengen en is het mogelijk je werktijden flexibel in te delen. Er zijn doorgroeimogelijkheden, graag lichten we dat toe tijdens een gesprek. Het aantal uur per week is bespreekbaar, maar minimaal 32 uur per week.

Reageren kan door een e-mail te zenden voorzien van een CV t.a.v. Martin Zeldenrijk via martin@rijking.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.