Bouwkundig tekenaar

Vind jij het leuk om aan een grote diversiteit aan projecten te werken binnen een energieke club mensen? Kom eens op de koffie, wij van Rijking Bouwkundig advies maken graag kennis met je!

Ons bedrijf is actief binnen alle fasen van het bouwproces. Wij assisteren particulieren maar zijn ook actief binnen de zakelijke markt. Ongeacht onze taak, de insteek moet zijn dat het afgeleverde werk perfect is. Wij streven naar kwaliteit, dat is belangrijk voor ons.

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen zijn wij op zoek naar een bouwkundig tekenaar. Tekeningen zijn belangrijk tijdens het bouwproces. Helaas komen wij vaak genoeg projecten tegen waar het tekenwerk minimaal is, of helemaal niet aanwezig is. De juiste kwalitatieve bouwkundige tekeningen bepalen het eindresultaat van een project, daar zijn wij ons terdege van bewust.

Onze projecten zijn divers, dat houdt in dat de tekenopdrachten dat ook zijn. Het ene moment ben je een vergunningsaanvraag voor een woninguitbreiding aan het tekenen. Terwijl je op het andere moment de uitvoeringstekeningen aan het maken bent voor aannemer. Omdat onze werkzaamheden zo divers zijn, kan het zijn dat er ook andere ondersteunende taken gevraagd worden. Ben je een bouwkundig tekenaar en wil je je kennis verbreden? Bijvoorbeeld op het vlak van calculatie of werkvoorbereiding? Dan is deze functie ideaal, wij leren je graag bij!

Bij Rijking zijn wij nuchtere aanpakkers, maar wel met een lach. De bouw is immers een prachtig vak! Ons takenpakket is breed en ons klantenbestand is groeiende. Om aan de vraag te voldoen zoeken wij een verantwoordelijk persoon die zijn of haar afspraken nakomt. Een specifiek opleidingsniveau is niet gewenst, belangrijk is wel dat je bouwkundig onderlegd bent en ervaring hebt met bouwkundig tekenwerk (AutoCAD of ArchiCAD).

Naast een goede sfeer hebben wij je genoeg te bieden. Het salaris is prima en wordt gebaseerd op ervaring en opleidingsniveau. Verder is onze koffie uitstekend, staan er voldoende beeldschermen op je vaste werkplek in Kockengen en is het mogelijk je werktijden flexibel in te delen. Het aantal uur per week is bespreekbaar, maar minimaal 16 uur per week.

Reageren kan door een e-mail te zenden voorzien van een schriftelijke motivatie en een CV t.a.v. Martin Zeldenrijk via info@rijking.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.