Vacature - Bouwkundig inspecteur (junior/medior)

Vind jij het leuk om aan een grote diversiteit aan projecten te werken binnen een energieke club mensen? Kom eens op de koffie, wij van Rijking Bouwkundig advies maken graag kennis met je!

Als bouwkundig inspecteur is het een voordeel wanneer je van alle markten thuis bent. Maar dit is geen must, want niemand is uitgeleerd, en wij leren jou graag het nodige bij. Bij ons is geen dag hetzelfde en de werkzaamheden zijn divers en uitdagend.

Binnen ons bedrijf hebben wij ruimte voor iemand met een praktische instelling, die houdt van afwisselend en verantwoordelijk werk.

Zo kan je werkdag er uit zien: ’s morgens ben eerst je e-mail aan het bijwerken. Er is een e-mail vanuit een opdrachtgever binnen gekomen waarbij wordt gevraagd of het mogelijk is om een rookgaskanaal door het dak aan te brengen. Je reageert dat je binnenkort langskomt om de situatie te beoordelen en maakt een afspraak. Je pakt vervolgens je spullen en vertrekt naar de bouwplaats. Vanmiddag wordt er beton gestort en de wapening moet nog gecontroleerd worden. Met jouw tablet maak je foto’s en je informeert de uitvoerder per email over je constateringen. Daarna rij je door naar een bedrijfshal. De opdrachtgever wil zonnepanelen, maar de dakconstructie moet gecontroleerd worden of deze wel sterk genoeg is. Je hebt tekeningen bij je, en controleert of dit overeenkomt met de werkelijkheid. Je mist de hemelwaterafvoeren op tekening, die schets je er bij. ‘s Middags verwerk je de aantekeningen en zoek je contact met een constructeur om de constructie te laten controleren. Tenslotte bereid je de volgende dag voor. je gaat een inspectie doen naar de isolatiewaarden van een woning. Dit is nodig omdat je collega een warmteverliesberekening aan het maken is, maar de benodigde informatie mist.

Bij Rijking zijn wij nuchtere aanpakkers, maar wel met een lach. De bouw is immers een prachtig vak! Ons takenpakket is breed en ons klantenbestand is groeiende. Om aan de vraag te voldoen zoeken wij een verantwoordelijk persoon die zijn of haar afspraken nakomt. Een specifiek opleidingsniveau is niet gewenst, belangrijk is wel dat je bouwkundig en constructief onderlegd bent, ervaring hebt en makkelijk in de omgang bent en goed in zowel woord als  geschrift.

De ervaring leert dat iemand met minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider/uitvoerder en een afgeronde MBO-bouwkunde opleiding, goed zal passen binnen de functie.

Naast een goede sfeer hebben wij je genoeg te bieden. Het salaris is prima en wordt gebaseerd op ervaring en opleidingsniveau. Verder is onze koffie uitstekend, staan er voldoende beeldschermen op je vaste werkplek in Kockengen en is het mogelijk je werktijden flexibel in te delen. Het aantal uur per week is bespreekbaar, maar minimaal 32 uur per week.

Reageren kan door een e-mail te zenden voorzien van een CV t.a.v. Martin Zeldenrijk via info@rijking.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.