Projectmanager / bouwkundig adviseur

Ben jij die gedreven enthousiasteling die graag zijn bouwkundige kennis wil delen met anderen? Kom eens op de koffie, wij van Rijking bouwkundig advies maken graag kennis met je!

Ons bedrijf is actief binnen alle fasen van het bouwproces. Wij assisteren particulieren maar zijn ook actief binnen de zakelijke markt. Ongeacht onze taak, de insteek moet zijn dat het afgeleverde werk perfect is. Wij streven naar kwaliteit, dat is belangrijk voor ons.

Als bouwkundig adviseur is het een voordeel wanneer je van alle markten thuis bent. Maar dit is geen must, want niemand is uitgeleerd, en wij leren jou graag het nodige bij. Bij ons is geen dag hetzelfde en de werkzaamheden zijn divers en uitdagend.

Zo kan je werkdag er uit zien: ’s morgens ben eerst je e-mail aan het bijwerken. Er is een e-mail vanuit de gemeente binnen gekomen en je leest dat de door jou aangevraagde vergunning is verleend. Direct informeer je de opdrachtgever met het goede nieuws. Je geeft je input nog even op enkele bouwkundige details zodat de bouwkundig tekenaars op kantoor weer verder kunnen met hun werk, en dan vraag je nog even wat prijzen aan bij leveranciers en onderaannemers. Er is je namelijk gevraagd om over 3 weken een inschrijfbegroting gereed te hebben voor een aannemer. Vervolgens ga je op weg naar je afspraak met een particulier. Er schijnen bouwplannen te zijn voor een uitbouw, en zij hebben advies nodig. ‘s Middags verwerk je de aantekeningen en zoek je vast contact met een constructeur. Daarna maak je een eerste aanzet voor een offerte voor het bouwkundig tekenwerk in AutoCAD of ArchiCAD.

Bij Rijking zijn wij nuchtere aanpakkers, maar wel met een lach. De bouw is immers een prachtig vak! Ons takenpakket is breed en ons klantenbestand is groeiende. Om aan de vraag te voldoen zoeken wij een verantwoordelijk persoon die zijn of haar afspraken nakomt. Een specifiek opleidingsniveau is niet gewenst, belangrijk is wel dat je bouwkundig onderlegd bent, makkelijk in de omgang en goed bent in woord en geschrift.

De ervaring leert dat iemand met minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder, werkvoorbereider of projectleider en een afgeronde MBO- of HBO-bouwkunde opleiding, goed zal passen binnen de functie.

Naast een goede sfeer hebben wij je genoeg te bieden. Het salaris is prima en wordt gebaseerd op ervaring en opleidingsniveau. Verder is onze koffie uitstekend, staan er voldoende beeldschermen op je vaste werkplek in Kockengen en is het mogelijk je werktijden flexibel in te delen. Het aantal uur per week is bespreekbaar, maar minimaal 24 uur per week.

Reageren kan door een e-mail te zenden voorzien van een schriftelijke motivatie en een CV t.a.v. Martin Zeldenrijk via info@rijking.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.