Technisch beheer

Technisch beheer: wij adviseren, ondersteunen en ontzorgen.

Wij ondersteunen vastgoedbeheerders, VvE’s en onderwijsinstanties op technisch en bouwkundig gebied. Met een professionele benadering en kennis van zaken, beheren wij vastgoed. Onze voornaamste doelstelling is om de functionaliteit van een gebouw, en de continuïteit van het proces van de opdrachtgever te waarborgen. 

Na verloop van tijd is er aan een gebouw onderhoud en service nodig. Gebouwen zijn namelijk onderhevig aan slijtage. Met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is preventief onderhoud uitstekend te ondervangen. Dit onderhoud moet echter wel uitgevoerd worden, maar ook worden aangestuurd en gecontroleerd. Daarnaast komt het natuurlijk ook voor dat er storingen en kleine gebreken gemeld worden. Dergelijke acties komen vaak ongelegen en kunnen tijdrovend zijn.

Wij nemen de coördinatie en bijbehorende taken over van de klant. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen. Kunnen we preventief onderhoud misschien bundelen in een raamcontract? Welke uitvoerende partij heeft de capaciteiten om specifieke werkzaamheden het beste uit te voeren? Ook controleren wij of gebouwen voldoen aan geldende wet- en regelgeving.

Verder communiceren wij met eigenaren, gebruikers en uitvoerende partijen. Met onze software registreren wij acties, klachten en contactgegevens zodat er per gebouw een dossier wordt opgebouwd.

Wilt u ook ontzorgd worden? Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek.